Over ons

MOMA.

Als klein meisje speelde ik altijd al winkeltje. Voor een kind met ADHD, wat in de jaren 70 nog helemaal geen naam had, was dat voor mijn moeder heel fijn;-) Uren zat ik op mijn kamertje te spelen of had ik de eethoek in de woonkamer totaal omgetoverd. Alles ging over de toonbank. Ik leefde in een droomwereld, waar ik toen al veel passie voor had. Mensen adviseren en helpen, ik kletste erop los.

Ik heb 20 jaar op een kantoor gewerkt waar ik uiteindelijk best erg de passie miste voor wat ik echt wilde. Dus gooide ik een paar jaar geleden het roer om qua opleiding en behaalde ik mijn Interieur diploma A en B op de academie Vogue in Amsterdam. Zo van: waar word ik nou echt blij van. Dus heb ik de stap gezet met de gedachte: als ik het wil doen moet ik het nu doen!

En zo gezegd zo gedaan, op een dag wist ik het zeker: Ik begin een winkel! Maar in wat? Het moest iets met interieur/wooninrichting worden, dat was meteen duidelijk. Maar ik word van heel veel spulletjes blij. Alles wat met woonaccessoires te maken heeft wilde ik dus sowieso in de shop. En ik ben ook zo gek op baby’s, kleding en sieraden! ’Nou’ dacht ik ‘dan maken we er toch een mini warenhuis van ,zonder roltrap!

Zo gezegd zo gedaan. En zo is MOMA. klein warenhuis geboren. Oktober 2019 was het zover…Elke dag prijs ik mijzelf gelukkig en ga ik weer even terug naar dat meisje van vroeger op haar kamertje, met mijn speelgoed kassa. Ik heb een beetje een Winkel van Sinkel zeg ik weleens gekscherend! Zo veel keus met de mooiste TE gekke items en hele gave merken. Het is een diversiteit van jewelste.

En daar ben ik trots op!

Veel kijk en shopplezier.

Voor al je vragen kun je ons contacten: 06 52 60 23 75

Liefs Miriam,
MOMA. klein warenhuis

Volg ons

Wereldwinkel
Beste Kwalitiet
Beste aanbiedingen
Veilig betalen
Winkelwagen